TOP

Συνεδριακός Πυρετός για την ΑΕΙΦΟΡΟΣ

Δημοσιεύθηκε: 28/05/2015
ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε

Δελτίο τύπου της 23/05/2015

Η περίοδος Μάιος - Ιούνιος είναι πλούσια σε συνεδρία σε τομείς του αμέσου ενδιαφέροντος  της ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ.

Στις 21-23/05/2015 έλαβε χώρα στην Αθήνα το διεθνές συνέδριο “Industrial waste & waste water treatment & valorization», όπου ήταν χορηγός η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ. Το πολύ ενδιαφέρον συνέδριο αυτό, παρουσίασε πλήθος επιστημονικών εργασιών για την αξιοποίηση αποβλήτων. Μας έδωσε την ευκαιρία επίσης να συναντηθούμε με στελέχη βιομηχανιών, να ακούσουμε τα προβλήματα τους  και να τους προτείνουμε λύσεις.

Τη δική της λύση για τη αξιοποίηση βιομηχανικών παραπροϊόντων στη δόμηση θα παρουσιάσει η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ στο 4o πανελλήνιο συνέδριο της ΕΒΙΠΑΡ (Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Εφαρμογών Βιομηχανικών Παραπροϊόντων) που θα διεξαχθεί στις 11-12/06 στο κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ. Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ, ιδρυτικό μέλος της ΕΒΙΠΑΡ, στηρίζει το συνέδριο με τη χορηγία της.

Ραντεβού στους πολίτικους μηχανικούς και τους επαγγελματίες του χώρου δίνει η ΑΕΙΦΟΡΟΣ στο περίπτερο της στο 6th International conference Bituminous mixtures and pavements στη Θεσσαλονίκη από την 10/06 έως την 12/06. Ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί τα τρέχοντα και μελλοντικά οδικά έργα στην Ελλάδα και τις εξελίξεις στον τομέα της κατασκευής ασφαλτοταπήτων.