TOP

Η Δήμητρα Ιορδανίδου 9η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Μαραθώνιος της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε: 10/11/2014

Η Αειφόρος Α.Ε. συγχαίρει την αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Δήμητρα Ιορδανίδου του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης για την πολύ καλή επίδοσή της στο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 09/11/2014.

Η κα Ιορδανίδου τερμάτισε με χρόνο 3.17'.46'' και κατέλαβε την 9η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Μαραθώνιος της Αθήνας.

Η κα Ιορδανίδου σχολίασε:

"Το να τερματίσεις έναν μαραθώνιο 42.195 μέτρων είναι πολύ δύσκολο.  Όμως πολύ πιο δύσκολο είναι να εγκαταλείψεις τον αγώνα.

 Ο χρόνος μου στον Μαραθώνιο της Αθήνας δεν ήταν αυτός που υπολόγιζα. Δεν ήμουν καλά και στα μέσα της διαδρομής σταμάτησα και ήθελα να εγκαταλείψω. Όμως σκέφτηκα ότι εγώ και η εταιρεία που εκπροσωπώ ποτέ δεν τα παρατάμε. Ακόμη και έτσι ήθελα να ολοκληρώσω τον αγώνα μου. Να φτάσω στο Καλλιμάρμαρο. Τελικά κατάφερα να νικήσω τις σκέψεις μου και για μια ακόμη φορά να φτάσω στην γραμμή του τερματισμού με περηφάνια και το κεφάλι ψηλά. Ο μαραθώνιος όπως και κάθε εγχείρημα μπορεί να σε οδηγήσει αλλού από εκεί που υπολόγιζες. Το σημαντικό είναι να μπορείς ακόμη και μέσα από αυτό να πάρεις τα θετικά και την επόμενη φορά να γίνεις καλύτερος. Επόμενοι αγώνες πάντα θα υπάρχουν.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. γιατί την υποστήριξη αλλά και γιατί αποτέλεσε ένα από τα δυνατά μου κίνητρα να μην εγκαταλείψω και να φτάσω και πάλι στην γραμμή του τερματισμού".