TOP

Η Αειφόρος υποστηρίζει την αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης, Ιορδανίδου Δήμητρα

Δημοσιεύθηκε: 03/11/2014

Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε.  είναι πρωτοπόρος στο είδος  της στον Ελλαδικό χώρο και δραστηριοποιείται από το 2001 στην διαχείριση και αξιοποίηση βιομηχανικών παραπροϊόντων και αποβλήτων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Η ιδιαιτερότητα της εταιρίας μας είναι η οπτική μέσα από την οποία βλέπουμε και υλοποιούμε τον στόχο μας. Για εμάς δεν υπάρχουν ανεκμετάλλευτα παραπροϊόντα, δεν υπάρχουν άχρηστα υλικά και χωματερές και πιστεύουμε ότι τα πάντα μπορούν να ξαναβρούν το δρόμο τους στον παραγωγικό και οικονομικό κύκλο.

Αντίθετα, στα μάτια μας υπάρχουν προϊόντα ικανά για χρήσεις και εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών φιλικά προς το περιβάλλον, προϊόντα που αναπτύσσονται με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Θέλουμε και μπορούμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στην αειφόρο ανάπτυξη».

Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. στο πλαίσιο των δράσεών της για τον σεβασμό προς το  περιβάλλον και το δικαίωμα των πολιτών για υψηλή ποιότητας ζωής επέλεξε να ενισχύσει την προσπάθεια μιας δρομέα στον δύσκολο δρόμο της σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες, τον μαραθώνιο, που κύριος στόχος είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός. 

Η αθλήτρια Ιορδανίδου Δήμητρα δήλωσε : «Αποτελεί ιδιαίτερα δυνατό κίνητρο για έναν αθλητή και μάλιστα δρομέα, να αποκτάει δίπλα του έναν σύμμαχο και αρωγό στην προσπάθειά του, ειδικά στην δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε, όπου για να μπορέσει να ανταποκριθεί ένας αθλητής με αξιοπρέπεια στις ανάγκες του αθλήματός του και να ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού υπάρχουν πολλά εμπόδια και αδυναμίες. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για αυτή τη συνεργασία και ειδικά με μια εταιρεία που έχει να κάνει με την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο μαραθώνιος είναι ένας αγώνας δύσκολος που απαιτεί συνέπεια και συστηματική προσπάθεια στοιχεία που επιβάλλεται να διέπουν κα τις  προσπάθειες του σύγχρονου ανθρώπου  για την προστασία του περιβάλλοντος. Όμως όταν υπάρχει όραμα, στόχος και διάθεση με τη σωστή στρατηγική, ο αγώνας πάντα κερδίζεται.  Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. και εύχομαι καλή δύναμη στις προσπάθειες και των δυο μας».