TOP

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΒΙΠΑΡ 2019

Δημοσιεύθηκε: 04/09/2019

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΒΙΠΑΡ 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΒΙΠΑΡ 2019

Η Ε.ΒΙ.ΠΑΡ. (Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Εφαρμογών Βιομηχανικών Παραπροϊόντων, www.evipar.org) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρεία με σκοπό την προώθηση χρήσης βιομηχανικών παραπροϊόντων. Η εταιρεία αποσκοπεί στην προαγωγή της συνεργασίας μεταξύ αφενός φυσικών προσώπων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην έρευνα βιομηχανικών παραπροϊόντων, αφετέρου βιομηχανιών και εταιρειών που είτε τα παράγουν είτε ενδιαφέρονται να τα ενσωματώσουν στην παραγωγική τους διαδικασία στο πνεύμα της Κυκλικής Οικονομίας.

 

Για ακόμη μια φορά, η Ε.ΒΙ.ΠΑΡ.φέρνει μαζί στελέχη βιομηχανιών και επιστήμονες για να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους, να ανταλλάξουν απόψεις και επιστημονικά δεδομένα, ώστε να βρίσκονται λύσεις για την αξιοποίηση των παραγόμενων παραπροϊόντων με όφελος για το περιβάλλον και την κοινωνία, αλλά και οικονομικό όφελος για τις επιχειρήσεις.

Αντικείμενο του φετινού συνέδριου που διοργανώνεται στις 07 και 08/10/2019 είναι η αξιοποίηση παραπροϊόντων στη δόμηση με θεματολογία:

- Ελληνικά Βιομηχανικά Παραπροϊόντα (Καταγραφή – Εξελίξεις – Ιδιαιτερότητες)
- Παραγωγή –Διαχείριση –Αξιοποίηση και Διεθνής Εμπειρία
- Έρευνα σχετικά με την αξιοποίηση των Βιομηχανικών Παραπροϊόντων

- Αλκαλική Ενεργοποίηση
- Νομοθεσία – Κανονισμοί – Τεχνικές Προδιαγραφές
- Οικονομικο-τεχνική και περιβαλλοντική προσέγγιση με έμφαση στην Κυκλική Οικονομία

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.evipar.org/Category.asp?cat=79&lang=gr&sub=179