TOP

EUROSLAG 2019

Δημοσιεύθηκε: 06/09/2019

EUROSLAG 2019

EUROSLAG 2019

Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα η διοργάνωση EUROSLAG. H EUROSLAG είναι συνδεσμός οργανώσεων και εταιριών που παράγουν, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούν σκωρίες χαλυβουργείων, με σκοπό την προώθηση των παραγόμενων υλικών αλλά και την ανταλλαγή πληροφοριών και ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Φέτος το Συνέδριο EUROSLAG 2019 οργανώνεται από το Εργαστήριο Δομικών Υλικών του ΑΠΘ, την ίδια την Euroslag και την ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ στις 08-10/10/2019 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ των συμμετεχόντων θα παραβρίσκονται στελέχη των μεγαλύτερων χαλυβουργείων της Ευρώπης, επιστήμονες πανεπιστήμιων και ερευνητικών ιδρυμάτων της Ελλάδος και του εξωτερικού, για να παρουσιάσουν ευρήματα και  απόψεις για ένα ευρύ φάσμα πεδίων σχετικά με τις σκωρίες, όπως το Νομικό πλαίσιο, Αγορές και καλές πρακτικές, και την Ερευνα και καινοτομία. Η διοργάνωση αποτελεί επίσης ευκαιρία για δικτύωση με εταιρίες και ερευνητές από όλο τον κόσμο.

Για το πρόγραμμα του τριήμερου και πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνέδριου:https://www.euroslag2019.com/