TOP

Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ στην 81η ΔΕΘ

Δημοσιεύθηκε: 12/09/2016

Το περίπτερο της ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ στην 81η ΔΕΘ

Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ στην 81η ΔΕΘ

Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του Δήμου Θεσσαλονίκης στη 81η Δ.Ε.Θ. ως χορηγός. Στο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης για την Ανακύκλωση και το Αστικό Περιβάλλον, σε υπαίθριο χώρο απέναντι από τον πύργο του ΟΤΕ, ενημερώνει το κοινό για την ανακύκλωση αυτοκινήτων και τη διαχείριση αποβλήτων.  Στην είσοδο του περιπτέρου τοποθετήθηκε το μεταλλικό άλογο της ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ, φιλοτέχνημα του κου Σπύρου Κοντούλη, που προσελκύει τα βλέμματα όλων των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19.00, ο Δήμος Θεσσαλονίκης οργανώνει ημερίδα με θέμα «Ανακύκλωση, Διαχείριση Αστικών Απορριμμάτων, Τοπική Αυτοδιοίκηση» και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19.00, ο Δήμος φιλοξένει παρουσίαση καινοτόμων εφαρμογών και εργαλείων διαχείρισης αστικού περιβάλλοντος που αξιοποιούν τα ανοιχτά περιβαλλοντικά δεδομένα και τις δυνατότητες της τηλεπισκόπισης.

Ελάτε λοιπόν να ενημερωθείτε από το Δήμο Θεσσαλονίκης και να φωτογραφηθείτε μπροστά από το εντυπωσιακό άλογό μας. Η Ανακύκλωση είναι Τέχνη!